2015. április 27., hétfő

Könyvfesztes élménybeszámoló!

Ugyan még mindig hulla fáradt vagyok, azért összeszedtem magam, és írok egy szösszenetnyi bejegyzést a Könyvfesztről :)

Már nagyon vártam a szombatot, ugyanis előtte mindkét nap dolgoznom kellett, és nem láthattam Moirát - pedig közületek páran már meg is vették addigra! Én meg csak ültem bent a boltban, és már majd' megvesztem, hogy végre élőben is láthassam :D


Szombaton fél három körül értem ki a Fesztre - gondoltam, kicsit elücsörgök a sarokban, eszem (mert aznap még nem nagyon sikerült), vittem a kis mekis-zacsimat, de épp csak lepakoltam (tulajdonképpen még azt se rendesen), mikor néhányan már odagyűltetek, hogy sajnos sietnetek kell, de ugye egy aláírás még belefér?
Naná, hogyne férne! - mondtam, és épp csak megsimogattam Moirát, már a kezembe is nyomtatok néhány könyvet (Moirát és Winie-t, de még Psz-t is!). Aztán pislogtam egyet, meg még egyet, és azt hittem, rosszul látok, mikor konkrétan sor kezdett gyülekezni előttem. 
Néhány könyvet még állva írtam alá, aztán Zoliék már le is ültettek, hogy hát, ha fél három, akkor fél három, ha sor van, akkor kezdjünk neki. 
Én meg fogtam a frissen kapott, gyönyörű, gravírozott dedikáló-tollamat, leültem, és csak jöttetek, és jöttetek - a Végtelen horizont öt példánya is gyorsan elfogyott ám, hogy a könyvjelzőkről már ne is beszéljek. Moirás tea nekem már nem is jutott, csak nálatok láttam pár darabot itt-ott, és rácsodálkoztam, hogy jééé, ilyen is van? :D

Ilyen sokan voltatok!

Az elkövetkezendő szűk másfél órában nem is nagyon álltam fel az asztaltól, és nem győztem ámulni rajtatok! Óriásiak vagytok, komolyan! Néhányatokat névről ismertem már Molyról, de sajnos arcot nem mindig tudtam kötni a nicknevekhez, ezért külön elnézést is kérek - ráadásul azt se tudtam, hol áll a fejem, annyira fel voltam dobva! Pörögtem, mint a búgócsiga, és mindegyikőtöknek külön-külön örültem, mert ha csak kis részben, de miattam is eljöttetek a Könyvfesztre, ez pedig számomra hatalmas dolog :)

A dedikálás végén aztán én is vadásztam egy kicsit - mert hát milyen moly az, aki könyv nélkül megy haza egy Könyvfesztről, ugye :)További képeket a dedikálásról ITT nézegethettek (szóljatok, ha kiszúrjátok magatokat ;) )!
Csodálatos volt az idei Könyvfesztivál, ezt most egyelőre semmi sem tudja überelni! :) 

Még egyszer nagyon köszönöm nektek, egytől-egyig. és köszönöm Farkas Zolinak is, Főnixes apánknak, hogy ezt lehetővé tette!
Remélem, a Könyvhéten is találkozunk! ;)
Addig is munka folyt. köv., megyek vissza püfölni a billentyűket!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése